Řetízek Náhrdelník SRDCE a NEKONEČNO Chirurgická ocel NH180467 dárkové balení zdarma

Kód: NH180467
499 Kč
Skladem

Krásný řetízek a přívěsek ( náhrdelník ) z chirurgické oceli - srdce a nekonečno - nekonečná láska - dámský
Udaná cena je za řetízek a přívěsek.
Dárkové balení zdarma

Detailní informace

Detailní popis produktu

Tento elegantní náhrdelník z chirurgické oceli je ideální volbou pro každého, kdo hledá šperk vhodný na denní nošení. Chirurgická ocel je oblíbená pro své hypoalergenní vlastnosti, díky čemuž je tento šperk ideální i pro ty s alergiemi na běžnou bižuterii nebo stříbro.

Náhrdelník je vyroben z materiálu, který je známý svou vysokou odolností. Materiál je barevně stálý, nezmění svoji barvu a je odolný vůči otěru a poškrábání. Šperk je tak vhodný pro každodenní nošení, včetně kontaktu s vodou, a udrží svůj lesk a kvalitu i při běžném používání.

Přívěsek v podobě srdce a symbolu nekonečna symbolizuje nekonečnou lásku, což činí tento náhrdelník perfektním dárkem pro zvláštní příležitosti. Délka řetízku je přibližně 50 cm, což zajišťuje, že se hodí k různým typům outfitů. Průměr přívěsku je přibližně 17 x 14 mm, což dodává šperku decentní, ale výrazný vzhled.

K tomuto náhrdelníku můžete také zakoupit soupravu náušnic a náramku, které najdete v příslušné kategorii našeho e-shopu. Tím vytvoříte dokonalý sourodý set, který je vhodný pro speciální příležitosti nebo jako dárek.

Pokud byste preferovali delší nebo kratší řetízek, neváhejte nás kontaktovat emailem. Jsme připraveni vyhovět vašim individuálním požadavkům a zajistit, aby váš šperk byl dokonale přizpůsobený vašim potřebám.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Dámské řetízky
Záruka: 2 roky
Kategorie: řetízky, náhrdelníky z chirurgické oceli
Materiál: chirurgická ocel
Barva: stříbrná, bílá, čirá
Určení: dámské, dívčí
Tvar: srdce, nekonečno
Styl: elegantní
Udržitelnost: udržitelný materiál
Osazení: Krystal
Zapínání: karabinka

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: